Jogi nyilatkozat

0001.01.01

Az NKM Földgázhálózati Kft.  a honlapján megjelenített információkat, dokumentumokat, és más írott anyagokat a kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

Az NKM Földgázhálózati Kft. honlapján közzétett információk szerzői jogi védelem alatt állnak, az azokkal kapcsolatos vagyoni jogok gyakorlására kizárólagosan az NKM Földgázhálózati Kft. jogosult. A honlap információi az NKM Földgázhálózati Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül kizárólag forrás megjelölésével használhatók fel. A társaság előzetes engedélye nélkül az oldalak, illetve azok alkotóelemének nyilvános közzététele tilos.

Az NKM Földgázhálózati Kft. honlapjának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat azonban, hogy a weboldalakon az NKM Földgázhálózati Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – az NKM Földgázhálózati Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal a honlapjának pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Az NKM Földgázhálózati Kft.nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy közzétett anyagokért, amelyek az NKM Földgázhálózati Kft. honlapjához kapcsolódnak, illetve arra hivatkoznak. Az NKM Földgázhálózati Kft. nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a honlapjával kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.